G E T  I N S P I R E D

Heyla! Leuk dat je de blog komt bezoeken!

Via dit kanaal deel ik graag nog meer kennis en inspiratie over fashion, beauty & lifestyle.

Op onze socials post ik al geregeld wat styling- en fashiontips maar omdat er bij sommige onderwerpen een extra woordje uitleg nodig is, heb ik deze blog toegevoegd.

 

Om deze blog mee te beginnen heb ik 5 verschillende modules voor jullie in petto met kennis voor het creëren van een perfecte look.
Momenteel kan je hier al 2 onderwerpen terugvinden. De andere 3 zullen binnenkort verschijnen.

 

Volg ons op social media want via deze weg maken we bekend wanneer er een nieuwe blog online komt!


Als jij een verzoekje hebt voor een blog over een bepaald onderwerp mag je mij dat zeker laten weten.

De basis voor het creëren van een perfecte look - Kleurencombinaties

Je kan oneindig veel kleurencombinaties maken en natuurlijk hangen jouw keuzes af van je smaak en stijl. Het kan goed zijn dat je uit gewoonte altijd dezelfde kleuren kiest maar waarom zou je niet eens een keer iets nieuws uit proberen?  Als jij niet goed weet hoe je kleuren moet combineren is dit artikel een must read voor jou want, combineren kan je leren. Ik geef je graag enkele tips en laat je zien waar je op moet letten!

Lees meer »

De basis voor het creëren van een perfecte look - Het bepalen van je huidtype

Aan de hand van dit artikel zullen we je uitleggen hoe je de ondertoon van je huid bepaalt en welke kleuren mooi bij jouw huidtype passen. Kleuren die matchen met je huidtype geven je automatisch een mooiere en rustige uitstraling. Ook als je je foundation kiest is het belangrijk om rekening te houden met de ondertonen van je huid want door het gebruik van een verkeerde kleur gaat je huid er al snel oranje of grauw uitzien. Reden genoeg dus, om deze informatie goed in je achterhoofd te houden!

Lees meer »