R E T O U R N E R E N

Indien het artikel niet gewenst is kan je het pakket op eigen kosten terugsturen naar:

De Modeboetiek - Tulpenstraat 28 te 3630 MAASMECHELEN.
Gelieve de zending aan te melden door een mail te sturen naar info@demodeboetiek.com.

Indien gewenst mag je het retourformulier toevoegen dat je terugvindt bij de algemene voorwaarden beneden aan de pagina. (Dit is niet verplicht.)

Zodra wij het retourpakket ontvangen hebben wordt het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 1 week teruggestort op jouw rekening.

 

Ruilen:

Indien je een artikel wenst te ruilen kan je het pakket op eigen kosten terugsturen naar: 

De Modeboetiek, Tulpenstraat 28 te 3630 MAASMECHELEN.
Laat ons weten via info@demodeboetiek.com dat je het pakket wenst te ruilen, dan kunnen wij alvast het nieuwe artikel voor je reserveren indien deze nog op voorraad is. Verzendkosten voor het nieuwe artikel zijn dan voor onze rekening. Indien gewenst mag je het retourformulier toevoegen dat je terugvindt bij de algemene voorwaarden beneden aan de pagina. (Dit is niet verplicht.)

Indien het nieuwe artikel niet meer beschikbaar is wordt de prijs van het eerste artikel teruggestort op jouw rekening.

 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst

 

LET OP: artikelen die geruild/geretourneerd worden moeten teruggestuurd in originele staat + originele verpakking, voorzien van alle aangehechte labels. De artikelen mogen niet gedragen zijn. Indien de teruggestuurde artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden zullen de kosten voor jouw rekening zijn.

De Modeboetiek kan wachten met de terugbetaling totdat zij alle goederen heeft teruggekregen, of totdat de Klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

LET OP: Bij retourzending van artikelen krijgt de klant enkel de door hem betaalde som van de geretourneerde goederen terugbetaald, uitgezonderd de verzendkosten. De kosten van het verzenden én terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant.

 

LET OP: De artikelen van ons eigen label 'Exclusive by Lisan' worden op maat gemaakt, op verzoek van de klant. Deze items kunnen daarom NIET geretourneerd worden.


Terug naar Home